Tilat

Hybridikokoukset brankiksella
Priorisoimme aina turvallisuutta ja olemme siksi iloisia voidessamme tarjota kokoustilan korkealaatuisella kokouskonferenssivarustuksella avarissa tiloissamme. Ruokailutilassamme voitte pitää toimivia hybridikokouksia missä ääni ja kuva ovat ensisijaisia ja etänä osallistuvilla on hyvä mahdollisuus seurata paikalla olevien esityksiä ja kokousmateriaalia. Tämä antaa kaikille samat sekä paremmat mahdollisuudet osallistua, riippumatta siitä onko kokenut tietokonekäyttäjä tai ammatillinen etätyöskenteliä. Me noudatamme suosituksia kuinka moni saa kokoontua samassa paikassa ja meidän järjestelmä mahdollistaa osan osallistuvan fyysisesti ja toisten video välityksellä.

Meillä on järjestetty konsertteja monelle sadalle henkilölle ja joulujuhlia noin 220 henkilölle. Tilat sopivat myös häiden, lastenjuhlien tai syntymäpäivien järjestämiseen ja, bändi- ja kuoro tilaisuuksiin, brunsseihin ja paljoon muuhun! Suuremmallekin bändille löytyy tilaa lavalla. Ääni- ja valo järjestelmiin käytämme Bitoz:sen palveluja.  Juhlasalissa on tämän lisäksi induktiosilmukka. 

Kaikki tilamme ovat esteettömät. Sisäänkäynti Korkeavuorenkadulta, ramppi on oikealla puolella sisäänkäyntiä. Aulassa on paljon tilaa ulkovaatteille ja vieraiden vastaanottamiseen. Aulassa on myös juuri remontoidut vessat ja hissi, jolla pääsee toiseen kerrokseen.

Juhlasaliiin mahtuu kätevästi istumaan120-130 henkilöä joko pitkään pöytään tai muihin muodostelmiin. Meillä on 28 isoa pöytää ja noin 150 samanlaista tuolia. Juhlasalista pääsee suoraan ulos isolle parvekkeelle, mikä on ihanteellista kesäjuhlissa!

Sali on 20,5m x 12m (noin 237 m2) ja parveke 12m x 7m.

Ruokailutilaan mahtuu kätevästi 30 henkilöä esim. kokouksiin tai päivällisille. Tiloissa on videotykki ja tarjoiluluukku keittiöstä. Olemme asentanut Karjaan puhelimen nopeaa kuituliitäntää tiloihimme, mikä tekee tilat täydellisiksi myös eri koulutustilaisuuksiin. Ruokailutila, ilman keittiötä, ovat 8,8m x 7,5m (noin 68m2).

Keittiömme on moderni ja varustettu teollisuustiskikoneella. Keittiössämme on hyvät keittiövarusteet ja useampi jääkaappi. Keittiö toimii tarjoilukeittiönä. Kahvinkeittimellä keitätte 60 kuppia kahvia kerrallaan. Saatte myös vuokrata kahviastiaston pientä korvausta vastaan.

Juhlatiloihin on oma sisäänkäynti, joten mahdollinen muu toimintamme ei häiritse tilaisuuttanne. Meillä on jäsenissämme useampi henkilö, jolla on järjestyksenvalvojakortti ja hygieniapassi. Tarvittaessa voitte saada heidän yhteystietonsa meiltä. 

Odotamme teidän hoitavan karkeasiivouksen itse, hieno siivous kuuluu vuokraan.

Keskustelemme mielellämme Teille parhaan ratkaisun, ota yhteyttä!