Våra utrymmen

HYBRIDMÖTEN PÅ BRANKIS
Vi prioriterar alltid säkerheten och därför är vi glada över att numera kunna erbjuda ett mötesutrymme med högkvalitativ möteskonferensutrustning utöver högt till tak och brett mellan väggarna. I vår buffé kan ni hålla fungerande hybridmöten där ljud och bild är förstklassiga och de som ansluter på distans har möjlighet att bättre följa med presentationer av personerna på plats och förstås mötesmaterialet. Det här ger alla lika och bättre förutsättningar att delta, oberoende om man är datorovan eller professionell distansare. Vi följer rekommendationerna kring hur många som får samlas på en plats, men systemet möjliggör på ett helt annat sätt en tidigare att några deltar fysiskt och andra per videolänk.

I festsalen ryms man bekvämt att sitta 120–130 personer i långbord eller andra formationer. Vi har 28 stora bord och ca 150 stolar av samma sort. Från festsalen kommer man direkt ut på en stor balkong som är populär för sommarfester!

Hos oss har man ordnat konserter för flera hundra personer och julmiddagar för ca 220 personer, men också bröllop, födelsedagar för födelsedagsbarn i alla åldrar, band och körevenemang, bruncher och mycket mer! Ett lite större band har också gott om rum på scenen. För ljud- och ljusanläggningar brukar vi anlita Bitoz. I festsalen finns dessutom en hörselslinga.

Vårt kök är modernt och utrustat med en industridiskmaskin. Vi har bra köksutrustning och flera kylskåp. Köket fungerar som ett serveringskök. Med kaffekokaren kokar ni 30 koppar per ”torn”, totalt 60 per gång. Ni får gärna hyra vår kaffeservis mot en liten ersättning.

Eftersom utrymmena har egen ingång kommer inte ni att störas av eventuell annan verksamhet i huset då ni ordnar något hos oss. Vi har i kåren personer med ordningsvaktskort och hygienpass som vi gärna tipsar er om ifall ni behöver sådana för evenemanget. Vi förväntar oss att ni grovstädar efter er, finstädningen ingår i hyran.

Förstås diskuterar vi gärna fram den lösningen som passar er bäst, här hittar du våra kontaktuppgifter!