Våra utrymmen

I festsalen ryms man bekvämt att sitta 120–130 personer i långbord eller andra formationer. Vi har 28 stora bord och ca 150 stolar av samma sort. Från festsalen kommer man direkt ut på en stor balkong som är populär för sommarfester!

Hos oss har man ordnat konserter för flera hundra personer och julmiddagar för ca 220 personer, men också bröllop, födelsedagar för födelsedagsbarn i alla åldrar, band och körevenemang, bruncher och mycket mer! Ett lite större band har också gott om rum på scenen. För ljud- och ljusanläggningar brukar vi anlita Bitoz. I festsalen finns dessutom en hörselslinga.

I buffén kan man bekvämt samlas 30 personer, t.ex. för möten eller middagar. I utrymmet finns en videokanon och en serveringslucka från köket. Vi installerar som bäst Karis telefons snabba fiberanslutning i våra utrymmen vilket också gör utrymmet perfekt för olika skolningstillfällen.

Vårt kök är modernt och utrustat med en industridiskmaskin. Vi har bra köksutrustning och flera kylskåp. Köket fungerar som ett serveringskök. Med kaffekokaren kokar ni 30 koppar per ”torn”, totalt 60 per gång. Ni får gärna hyra vår kaffeservis mot en liten ersättning.

Eftersom utrymmena har egen ingång kommer inte ni att störas av eventuell annan verksamhet i huset då ni ordnar något hos oss. Vi har i kåren personer med ordningsvaktskort och hygienpass som vi gärna tipsar er om ifall ni behöver sådana för evenemanget. Vi förväntar oss att ni grovstädar efter er, finstädningen ingår i hyran.

Förstås diskuterar vi gärna fram den lösningen som passar er bäst, här hittar du våra kontaktuppgifter!